Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ


Η αντίσταση κατά των κατοχικών δυνάμεων ( Κυβέρνηση, Κοινοβούλιο, Πρόεδρος Δημοκρατίας)  που εκπροσωπεί, εκφράζει, υπερασπίζετε και νουθετεί την διασφάλιση των δανειστών της χώρας με όρους υποταγής και πτώχευσης του Ελληνικού Λαού, αλλά και εκποίησης των εδαφών, των υποδομών, των ενεργειακών πηγών, του ορυκτού πλούτου καθώς και της ανεξαρτησίας, ελευθερίας και κυριότητας της χώρας, είναι πράξη που επιβάλλεται τόσο από το σύνταγμα όσο και από την συνείδηση πατριωτισμού των Ελλήνων. 

Πατριωτισμός είναι η υπεράσπιση της κληρονομιάς των πατέρων μας που μας παραδόθηκε με θυσία και αίμα και που οφείλουμε να την παραδώσουμε ακέραια στα παιδιά και στα εγγόνια μας.
Η Πατρίδα βρίσκετε  υπέρ πάντων και η υπεράσπισή της αποτελεί καθήκον που ξεπερνά το Κοινοβούλιο, την Κυβέρνηση, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τους θεσμούς του Κράτους, τα οικονομικά ιδιωτικά ή "δημόσια" συμφέροντα, τις δεσμεύσεις από συμμετοχή σε διεθνείς οργανισμούς ή τις αναλήψεις υποχρεώσεων προς τρίτους,   που είτε έχουν αναληφθεί με νόμιμο ή μη νόμιμο τρόπο και που ο λαός δεν έχει συνυπογράψει με καθ' οιονδήποτε τρόπο που δεν αμφισβητείται από τον ίδιο τον Λαό.  

Με δεδομένη την σημερινή κατάσταση που με τρόμο, αγωνία, κατάθλιψη, αγανάκτηση και αισθήματος περιφρόνησης  βιώνεται  από το σύνολο του Ελληνικού Λαού,
Με δεδομένο ότι η Κυβέρνηση Παπανδρέου, παραποιώντας την απόφαση του Λαού σφετερίζεται δια της εξουσίας της την Λαϊκή Κυριαρχία και επεξεργάζεται νόμους και διατάξεις με ξένους πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες σε βάρος της κυριαρχία, αυτοτέλειας και εδαφικής, οικονομικής, κοινωνικής ανεξαρτησίας,
Με δεδομένο ότι η Κυβέρνηση Παπανδρέου υπηρετεί με ξεδιάντροπο τρόπο, τα συμφέροντα των ξένων πιστωτών αλλά και το Ελληνικό Τραπεζικό σύστημα, το οποίο μαζί με τους βιομήχανους, εφοπλιστές και άλλους επιχειρηματίες έχουν τεθεί υπό καθεστώς ειδικής προστασίας και αποχής από την συμμετοχή τους στις ανάγκες και τα έσοδα του Κράτους,   
Με δεδομένο ότι κατά παράβαση του Συντάγματος, η Κυβέρνηση Παπανδρέου εφαρμόζει οικονομική τρομοκρατία στους μισθωτούς, συνταξιούχους, ελεύθερους επαγγελματίες καταργώντας την αρχή της αναλογικότητας,
Με δεδομένο ότι η Κυβέρνηση Παπανδρέου, παραβιάζοντας το άρθρο 78 παρα. 2 του Συντάγματος, επαναφορολογεί τα δηλωμένα και φορολογημένα έσοδα του 2010,
Με δεδομένο ότι η Κυβέρνηση Παπανδρέου παραβιάζει τις αρχές της ίσης μεταχείρισης αφού επιβάλει σε καθεστώς έκτακτων εισφορών μόνο τα φυσικά πρόσωπα  ασκώντας προστατευτισμό αποχής στα νομικά που κατέχουν ασυγκρίτως πολύ μεγαλύτερη φοροδοτική ικανότητα,
Με δεδομένη την υπογραφή παραίτησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων και εκχώρησης του σε τρίτους όπως περιγράφεται από τα άρθρα του Μνημονίου και του Μεσοπρόθεσμου,
Με δεδομένο, της δήλωσης του κ. Παπανδρέου προς Γερμανούς Βιομήχανους ότι αδιαφορεί για το αν έχουν ή δεν έχουν νομιμοποίηση από το Ελληνικό Λαό όλες οι πράξεις, αποφάσεις και δεσμεύσεις που έχει προωθήσει και θα προωθήσει στο μέλλον ως Πρωθυπουργός  και ως Κυβέρνησης,
Με δεδομένο ότι έχει πλήρως καταλυθεί η Δημοκρατία  και τα δικαιώματα του λαού, ότι τα αρμόδια δικαστικά όργανα του κράτους, όπως το ΣτΕ , κρίνουν με πολιτικούς όρους και εκτός νομιμότητας τις αντισυνταγματικές και προδήλως συκοφαντικές και μειοδοτικές πράξεις και νόμους της Κυβέρνησης, Συνταγματικές και νόμιμες,

Κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα έχει υποχρέωση αντίστασης και επαναφοράς της νομιμότητας και αξιοπρέπειας   του λαού, της χώρας και του πολιτικού συστήματος με πράξεις που δεν θα νομιμοποιούν καθοιονδήποτε τρόπο ή ερμηνεία την Κυβέρνηση των δοσίλογων και εθνικών μειοδοτών.
Η μη εφαρμογή διατάξεων ή νόμων της παρούσας Κυβέρνησης των δοσίλογων αποτελεί υποχρέωση όλων των Ελλήνων και Ελληνίδων κατά την ορθή ερμηνεία  των παραγράφων 3 και 4 του 120 άρθρου του Συντάγματος, της Ε’ Αναθεωρητικής Βουλής των Ελλήνων.  

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΠΛΗΡΏΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΙ.

Θα πρέπει με θάρρος να πούμε, "όχι δεν πληρώνω γιατί δεν έχω" αλλά ΟΧΙ δεν πληρώνω γιατί η κυβέρνηση δρα ως παράταιρο όργανο αποσάθρωσης της οικονομίας και της κοινωνίας, δεν πληρώνω γιατί νομιμοποιώ μια συμμορία δοσίλογων και Εθνικών μειοδοτών, Δεν πληρώνω διότι αντιστέκομαι σε κάθε πράξη προδοσίας, εκνομίας, αντισυνταγματικότητας,Ανθελληνισμού, υποταγής και υποδούλωσης σε ξένα και ντόπια συμφέροντα.

Η στάση μας πρέπει να είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ, υπεύθυνη, να προάγει το πατριωτικό φρόνημα και την αντίσταση του Λαού. Πρέπει να δίνει οράματα και ελπίδα στην νέα γενιά. Πρέπει να ΤΙΜΑ τους αγώνες και το αίμα των πατέρων για την γη και την ελευθερία που μας χάρησαν αλλά και να υπόσχεται πως ΧΡΕΟΣ όλων μας είναι αυτή την γη και αυτήν την ελευθερία πρέπει να την παραδώσουμε ακέραιη στα παιδιά μας.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ.

Πατριωτισμός δεν είναι να κλαψουρίζουμε...." Δεν πληρώνουμε γιατί δεν έχουμε"

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Η απάντηση στον κ. Βενιζέλο


Απορρίπτει τις πολιτικές λιτότητας με αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις η Αργεντινή

Μπουένος ‘Αιρες, Αργεντινή
Αυξήσεις στον κατώτατο μισθό, σε συντάξεις και επιδόματα αποφάσισε η πρόεδρος της Αργεντινής, Κριστίνα Φερνάντες, ακολουθώντας τόσο η Αργεντινή όσο και άλλες χώρες της νότιας Αμερικής τον ακριβώς αντίθετο δρόμο από τις πολιτικές λιτότητας στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ.
Η κυβέρνηση της Αργεντινής αύξησε κατά 25% τον κατώτατο μισθό, ο οποίος ήταν ήδη ο υψηλότερος σε σχέση με άλλες χώρες της Νότια Αμερική. Έχει φτάσει πλέον περίπου στα 410 ευρώ, σχεδόν το δεκαπλάσιο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αναφέρει το Associated Press. Την ίδια ώρα οι υψηλόμισθοι είδαν τις αποδοχές τους να αυξάνονται με μικρότερο ρυθμό, κατά περίπου πέντε φορές.
Παράλληλα με πρόσφατη απόφαση αυξήθηκαν κατά 23% τα προνοιακά επιδόματα αλλά και τις συντάξεις. Ωφελημένα είναι και τα συνδικάτα από νέα ευνοϊκά μέτρα αλλά και ο τομέας των μεταφορών και της ενέργειας.
Σε δηλώσεις η πρόεδρος της χώρας, η οποία θα διεκδικήσει την επανεκλογή της στις 23 Οκτωβρίου, επισήμανε ότι η Αργεντινή ήδη έχει ένα πολύ καλό σύστημα πρόνοιας για τα παιδιά και όλο τον πληθυσμό.
Η εξομάλυνση των κοινωνικών ανισοτήτων είναι από τους βασικούς άξονες της πολιτικής της Φερνάντες και του εκλιπόντος συζύγου της, Νέστορ Κίρχνερ, που ανέλαβε την προεδρία λίγο μετά το χειρότερο σημείο της οικονομικής κρίσης στη χώρα και αν μη τι άλλο κατάφερε να αποκαταστήσει τη δημοσιονομική τάξη.
Σύμφωνα με το ΔΝΤ, η ανάπτυξη στην Αργεντινή το 2011 θα φτάσει το 8%, ένα από τα υψηλότερα ποσοστά στον κόσμο, συγκρίσιμο με αυτό της Κίνας, και οπωσδήποτε πολύ υψηλότερο από τα αναιμικά ποσοστά της Ευρώπης και των ΗΠΑ.
Παραταύτα, ο υψηλός πληθωρισμός, που είναι κοντά στο 10%, περιορίζει την αγοραστική δύναμη των πολιτών με το ΔΝΤ και, σε κάποιες περιπτώσεις ακυρώνει τις αυξήσεις σε επιδόματα και παροχές.
Το Ταμείο επικρίνει μάλιστα τη χώρα για ελλιπή στοιχεία, αφήνοντας να εννοηθεί ότι στην πραγματικότητα ο πληθωρισμός είναι σε υψηλότερα επίπεδα σε σχέση με τα επισήμως γνωστά.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από Associated Pres
-------------------------------
αναδημ: diktyoellinwn

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Οι υποχρεώσεις του ΠΑΣΟΚ προς τους εγγυητές του

Η χώρα μας, ο λαός μας έχει δύο επιλογές. Ή να ακολουθήσει την μοίρα της Αργεντινής ή να γίνει η Ισλανδία του νότου.
Αυτές τις επιλογές οφείλει να τις ενστερνιστεί και η Αριστερά, αφήνοντας κατά μέρος  τους βερμπαλισμούς περί του αυθεντικού, ταξικού και ηθικού υποστηρικτή των αναγκών, δικαιωμάτων και εγγυητή του μέλλοντος του Ελληνικού λαού. 
Λαός χωρίς παρόν δεν έχει μέλλον !!! 
Η Αριστερά πάντα έβρισκε τρόπους και λόγο για να δραπετεύει από κάθε ευθύνη, τάζοντας στον λαό ότι και οι παπάδες. Τον παράδεισο μετά θάνατο. Τον παράδεισο όταν θααααααααα κάνουμε Σοσιαλισμό,  υπό την υποταγή του είτε στο ΚΚΕ είτε στους Ανανεωτές.   
Ας θυμηθούμε την κατάσταση πριν τον Μεταξά και την διασπασμένη ΓΣΕΕ σε τρία "μαγαζιά" και ας συγκρίνουμε με το σήμερα. 
Ο " Δημοκρατικός Ολιγαρχισμός"    που αποτελεί την κοινή ιδεολογία των ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία και ΛΑ.Ο.Σ. παγιδεύει ξανά τον λαό, στέλνοντας στα δένδρα την Αριστερά, δίνοντας της το πολυπόθητο σωσίβιο που τόσο έχει ανάγκη, για να μας υπενθυμίζει αλλά και να διδάσκει την νέα γενιά για την ιστορική της συνέπεια και συνέχεια. 
Το ΠΑΣΟΚ θα παραμείνει στο τιμόνι της χώρας όσο χρόνο απαιτείται ώστε να "κλειδωθεί"  υπέρ Σαμαρά η συνέχεια της πολιτικής δωσιλογισμού και προδοσίας και διασφάλισης των συμφερόντων των δυνάμεων που υπηρετούν και που τους εγγυώνται την ύπαρξη  και την δύναμη να τα υπηρετούν, διαφεντεύοντας την χώρα και τον λαό μας. 
Όσοι γνωρίζουν καλά την σύγχρονη πολιτική και οικονομική ιστορία του τόπου, γνωρίζουν πως η Αριστερά είχε υιοθετήσει το ρόλο του "δεκανικίου"  σε όλες τις κρίσιμες στιγμές που έκριναν το παρόν και διασφάλιζαν το συγκεκριμένο μέλλον ( αιτία ύπαρξης) του λαού και της χώρας.  
Κρυμμένη πίσω από την "καθαρότητα" της και την "ταξικότητα" που υπερασπίζεται τους φτωχούς και αδύναμους, κατέφευγε σε αποστειρωτικές ατραπούς μη και μολυνθεί και χάσει το ιστορικό της Είναι. 
Δες τε πως απαντά το ΚΚΕ στις εκκλήσεις ΣΥΡΙΖΑ. 
Ο τρόπος απάντηση αλλά και τα επιχειρήματα που επικαλείται πρέπει να οδηγήσουν τον Ελληνικό λαό, πρώτα να ξαναδιαβάσει την σύγχρονη ιστορία της χώρα και στην συνέχεια να ξεκαθαρίσει τις σχέσεις του με την Αριστερά και κυρίως με το ΚΚΕ. 

Όποτε και αν γίνουν εκλογές θα πρέπει να υποστεί σοβαρή ήττα η "Δημοκρατική Ολιγαρχία" αλλά και το ΚΚΕ. 
ΌΧΙ στους σφετεριστές της δύναμης και της θέλησης του Λαού, ΌΧΙ και στους οπαδούς της "καθαρότητας" και της "Αποστείρωσης".