Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Με κάθε μέσο αντίσταση στο αποικιακό κράτος και τους προδότες που κυβερνούν την χώρα

Αντίσταση εναντίον του αποικιακού Κράτους και των αχυράνθρωπων επιτετραμμένων του ΔΝΤ και της Ε. Ε.

                                                                                      Αθήνα 23 Δεκεμβρίου 2010
Προς                                                                       

  1. τον Πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου
  2. τον Πρόεδρο του κόμματος της Ν.Δ.
  3. την Γεν. Γραμματέα του ΚΚΕ
  4. τον Πρόεδρο του κόμματος του ΛΑΟΣ
  5. τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
    Σε εκείνους που έχουν ένοχη την συνείδησή τους και σε όσους σφυρίζουν αδιάφορα και συμπράττουν καθ οιονδήποτε τρόπο ακόμα και με την παρουσία τους, νομιμοποιώντας το πολιτικό σύστημα που εκτρέφει τέτοιες Κυβερνήσεις και αυτό το επαίσχυντο είδος Δημοκρατία.

Την χώρα μας,   αφού της στερήσατε την ιδιαιτερότητα της, ως χώρα ενός ιδιαίτερου πολιτισμού,  που γέννησε ένα  κοινωνικοπολιτικό σύστημα γνωστό σε όλους τους άλλους λαούς , την  Δημοκρατία,
Αυτή,  που με την παρουσία σας στα κοινά, τον δήθεν πολιτικό σας λόγο, τις συναλλαγές σας με κάθε λογής οργανωμένα οικονομικά συμφέροντα,  τους διθυράμβους για τον Πατριωτισμό και το Έθνος, για το παρόν και το μέλλον αυτής της χώρας, την υπεράσπιση της από εξωτερικούς εχθρούς, τους όρκους σας προς το Σύνταγμα και στον «κυρίαρχο» λαό, χλευάζετε.
 
Κάθε φασιστικό ολιγαρχισμό και κάθε μεθόδευση απολυταρχισμού που μέσω αυτών επιβουλεύεστε  την θέληση και την συνείδηση του Ελληνικού λαού, ονομάζετε Δημοκρατία ή Δημοκρατικό Πολίτευμα ή  Δημοκρατικούς θεσμούς.

Αυτή την χώρα,  που την αγαπάτε τόσο όσο ένα αστείρευτο πηγάδι στην αυλή του σπιτιού σας γεμάτο χρυσό, που φουσκώνει τις τσέπες σας, που θεραπεύει τις φαντασιώσεις σας,  που χάρη σ’ αυτήν αποκτάτε τεράστιες περιουσίες, που χάρη σ’ αυτήν δεν πάτε ποτέ φυλακή, που χάριν αυτής  εξουσιάζετε,  που χάρη σ’ αυτή φορτώνετε δυσβάστακτα βάρη στους Έλληνες Πολίτες, που χάρη σ’ αυτήν ξεθάβετε τους μικρούς δικτάτορες που καθένας σας καταπιέζει μέσα του,
Αυτής της χώρας μεθοδεύσατε την υποθήκευση της σε ένα αποικιακό καθεστώς υποτέλειας και εκποίησης , για να ικανοποιήσετε την  μωροφιλοδοξία σας για να είστε και πάλι κυβερνητική εξουσία με όποιο τίμημα.

Ο Παπανδρέου, ως υποτακτικός των φαντασιώσεων του που την περίοδο του Πατέρα του αποτελούσαν το πιο σύντομο ανέκδοτο, προσέφερε ως λιανοπώλης στην «Λαϊκή αγορά» της εξουσίας το όνειρό του ( όνειρο και της μαμάς) με αντάλλαγμα την πατρίδα μας, ως να ήταν περιουσιακή του προίκα .
Η εκπλήρωση του Ονείρου αυτού έγινε υπό την χυδαία συμφωνία με τους ταγούς της Λέσχης Μπιλντερμπέργκ, για άνευ όρων παράδοσης της χώρας μας στο ΔΝΤ, στην πτώχευση του Λαού, την καταστροφή της οικονομίας και την εκποίηση όλων των εδαφικών, εναέριων, θαλάσσιων, υποθαλάσσιων πλουτοπαραγωγικών της πηγών καθώς και κάθε Δημόσιας και Κρατικής επιχείρησης, από τους γύπες και τα τσακάλια της παγκόσμιας οικονομικής δύναμης. ( να θυμηθείτε τη δήλωση Πεταλωτή, από πότε είχατε ως  ΠΑΣΟΚ αποφασίσει την πτώχευση της χώρας και την ένταξή της στον αποικιακό μονοκρατισμό του ΔΝΤ και πολιτευτήκατε λέγοντας απύθμενα ψέματα στον ελληνικό Λαό).  

Ξεπουλώντας την γη των πατέρων μας ( Πατριωτισμός είναι να υπερασπιζόμαστε την αυτό-κυριαρχία, την εδαφική και οικονομική ανεξαρτησία της γης που μας κληροδότησε ο Πατέρας μας, ακόμη και με το αίμα μας)  επιβάλλετε φόρους επί φόρων για τις τσέπες των δανειστών, επιλέγοντας αντί να πτωχεύσουν οι δανειστές να πτωχεύσει ο Λαός και η οικονομία της πατρίδας μας.

Όσο οι κατακτητές θα πατούν τα ιερά μας χώματα, την γη των πατέρων μας και όσο εσείς οι δωσίλογοι και οι προδότες του Λαού, οι διώκτες του Σοσιαλισμού, οι υπονομευτές των αγώνων μας,  οι μειοδότες της ιστορίας μας, οι βρικόλακες του αίματος που ποτίσθηκε αυτή η γης, βρίσκεστε στο τιμόνι αυτής της χώρας,
Όσο η «Δημοκρατία» σας θα βασιλεύει με χημικά εναντίον των απεργών, διωγμούς, λεηλασία ιδεών, κυνήγημα εργαζομένων, αθρόες απολύσεις και καταργήσεις δικαιωμάτων, εκτοπισμούς και ξεπούλημα των δημόσιων επιχειρήσεων, των υποδομών της χώρας, των πλουτοπαραγωγικών πηγών , του υπερπλουτισμού των πολυεθνικών  και των τραπεζών, με τρομοκρατία και εκφοβισμό των μαζών,
Τόσο κάθε Έλληνας που αγάπησε αυτή την χώρα, που αγαπά αυτή την χώρα, την ιστορία της, την γέννηση της, τις μάχες που δόθηκαν  για την ανεξαρτησία και την κυριαρχία της, οφείλει στο όνομα του αίματος που χύθηκε να προβάλλει με κάθε τρόπο αντίσταση κατά της κατοχικής κυβέρνησης των προδοτών και της Χούντας του ΔΝΤ και της Ε.Ε.

Πράξη αντίστασης είναι και η άρνηση πληρωμής φόρων και όλων των άλλων εισπρακτικών μέτρων, προς το αποικιακό κράτος,  τους αφεντάδες  και τους αχυράνθρωπους επιτετραμμένους  που διακοσμούν το Μέγαρο Μαξίμου, τα Υπουργεία και τον «Ναό» της «Δημοκρατίας» σας.

Δεν θα πληρώσω τα Τέλη Κυκλοφορίας ως ελάχιστη εισφορά στην αντίσταση και στον πόλεμο εναντίον του ολοκληρωτισμού και του φασισμού της προδοτικής κυβέρνησης των επίορκων,  απατρίδων, των συκοφαντών του Λαού και της χώρας και των κατοχικών εκπροσώπων του ΔΝΤ, της Ε.Ε. και των τοκογλύφων.  

Υπάρχουν πολλοί που δεν πληρώνουν Τέλη Κυκλοφορίας και φόρους νομίζοντας ότι είναι έξυπνοι και κλέβουν το Κράτος κλέφτη, το Κράτος απατεώνα , εσάς,  που κανείς από εσάς,  παρά τις εξεταστικές επιτροπές και την διαπλοκή σας, ποτέ δεν καταλήξατε  στην φυλακή.

Εγώ δεν πληρώνω επειδή δεν αναγνωρίζω αυτή την Κυβέρνηση ως νόμιμη Κυβέρνηση αυτού του Τόπου, δεν αναγνωρίζω το αποικιακό κράτος που κατασκευάσατε με τους ομότιμους σας της Τρόικας, δεν σας αναγνωρίζω την ιδιότητα του Έλληνα και του Πατριώτη και  δεν  θα γίνω συνεργός με οιονδήποτε τρόπο και με τις δικές μου δυνάμεις, στο έγκλημα εναντίον της Πατρίδας μου.

Ήδη γνωρίζετε πως ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών κίνησε ποινική δίωξη για Εσχάτη Προδοσία ( ΠΚ 134) κατά της Κυβέρνησης και των Βουλευτών που ψήφισαν το Μνημόνιο, μετά από μήνυση πολίτη  η οποία υπεβλήθη στις 27/10/2010

Κωνσταντίνου Ευάγγελος
Δήλεσι, Δήμου Οινοφύτων