Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Ωδή στους Εθνικούς Προστάτες και Πατριώτες των Τζέφρι-Στρος Καν-Μέρκελ

Δυστυχώς, η εθελοδουλία, ο ξιπασμός και η εθνική προδοσία βρίσκονται στο απόγειο της δόξας τους.
Παρακολουθώντας την πρόοδο της δημοσίευσης του περιοδικού Spiegel , ο «πατριωτισμός» του δωσιλογισμού και της απρέπειας προς το Ελληνικό λαό, δεν άφησε ίχνος αυτοσεβασμού, ούτε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ούτε στην πολλά υποσχόμενη προϊσταμένη της Εισαγγελίας Αθηνών κα Ράϊκου, ούτε στους Κυβερνώντες, εκ των οποίων, η οικιακή βοηθός της Λέσχης Μπίλντερμπεγκ κ.(!) Διαμαντοπούλου και ο υπεραμυνόμενος των τροϊκανών και των διεθνών τοκογλύφων, πατριδοκάπηλος και ανερυθρίαστος κος (!)  Λοβέρδος, αγανάκτησαν που υπάρχουν στην κυβέρνηση κάποιοι εκ των υπουργών που νιώθουν ντροπή, δεν μπορούν να κοιτάξουν τον εργαζόμενο λαό στα μάτια, που έχουν ενοχές και πρέπει να φύγουν για να κυβερνηθεί το καράβι στον ωκεανό.
Παρακολουθώντας το δελτίο ειδήσεων των οχτώ στον ΑΝΤ1 άκουσα το λαλίστατο κατευθυνόμενο υποχείριο της κυβερνητικής προπαγάνδας, κ. Λιαρέλη, να εξαπολύει μύδρους κατά των «επίορκων» υπουργών που «μαλώνουν» πάνω στο πλοίο και ο τιμονιέρης καπετάνιος Τζέφρι ( γκιοργκος) Παπανδρέου πρέπει ή να τους ποντίσει ή να τους πετάξει στο μπαλαούρο  γιατί δεν συμφωνούν μαζί τους, και με τις αναστολές της κυβέρνησης, οι ….δανειστές, οι τροϊκανοί, οι Ευρωπαίοι τοκογλύφοι και πολιτικοί αχυράνθρωποι του Κεφαλαίου.
  
Αλλά ένας σκεπτόμενος άνθρωπος, με ελάχιστη οξυδέρκεια και στοιχειώδη πολιτική επάρκεια, θα παρατηρούσε ότι το Spiegel, έκανε εκείνο που δεν μπορούν να κάνουν,  οι «πατριώτες»  προσκυνημένοι εθελόδουλοι,  Πρωθυπουργός και Υπουργός των οικονομικών , ο όμοιος προς αυτά τα «προτερήματα» Πρόεδρος της Δημοκρατίας ή η με περισσή αυταπάρνηση επίδειξης εθελοδουλίας προς τους Δωσίλογους της κυβέρνησης, κ. Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Αθηνών, δηλαδή να βρουν ένα πραγματικό πιστόλι, να το οπλίσουν με πραγματικές σφαίρες και να ρίξουν μια προειδοποιητική τροχιοδεικτική σφαίρα εκφοβισμού.
Να πουν δηλαδή, ότι μέχρις εδώ κύριοι. Με τις προτροπές και τους σχεδιασμούς σας βυθίσαμε την χώρα μας στην ανυποληψία, στην ύφεση, στην αδράνεια και οδεύουμε ολοταχώς στην καταστροφή.
Ό,τι σας οφείλουμε θα το πάρετε εάν είναι Νόμιμο, όταν έχουμε, όποτε έχουμε και χωρίς να κινδυνεύσει ο λαός μας.      
Αλλά δυστυχώς οι δωσίλογοι, εθελόδουλοι νενέκοι, Κυβέρνηση, Παπούλιας, Προβόπουλός και η  πανταχού παρών «εθνικά ευαίσθητη» που υποβάλει την Δικαιοσύνη και την καθιστά χειραγωγούμενο υποχείριο  των δωσιλογικών πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων, κ. Ράϊκου, έτρεξαν να υπεραμυνθούν του «πατριωτισμού» τους, για το Ευρώ, την Ε.Ε., το Μνημόνιο, την τρόϊκα, τα αφεντικά τους, την υποθήκευση της χώρας, την απεμπόληση των κυριαρχικών δικαιωμάτων και του Συντάγματος.

Αλλά για την ξεφτίλα αυτή οι μέγιστες ευθύνες ανήκουν στην Αντιπολίτευση, η οποία ωρύεται καταγγέλλουσα αλλά δεν αναλαμβάνει την ευθύνη να ρίξει την Κυβέρνηση του αίσχους και να σώσει την χώρα, παραιτούμενη από το Κοινοβούλιο και συνταυτιζόμενη με τον Λαό να ξεκινήσει τον δρόμο της αντίστασης και εκκαθάρισης.
Πρωτίστως ευθύνη έχει η Αριστερά, η οποία επιχειρεί ανούσιες αντιπαραθέσεις, καλέσματα ανυπακοής και διεξόδου μέσα από το ψάρεμα υποστηρικτών για μελλοντική χρίση, αλλά για μια ακόμη φορά κρύβονται για να μην πάρουν καμιά ευθύνη. Προδίδουν για μια ακόμη φορά τον λαό και την χώρα.

Σε ότι αφορά την κ. Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Αθηνών.
Εδώ είμαι, προβάλλω αντίσταση, μάχομαι εναντίον σας και εναντίον της Κυβέρνησης των προδοτών και των δωσίλογων που σας όρισαν προϊσταμένη και δεν θα με κάμψει καμιά σας τυχόν ενέργεια αν θίγεστε και αξιώσετε δικαστική δίωξη μου.
Ο αγώνας μου είναι αγώνας αρετής και σεβασμού στο σύνταγμα και στο αίμα που έχυσαν οι πρόγονοι μου για να είμαι ελεύθερος σε μια ελεύθερη χώρα, την πατρίδα μου.
Αυτή την χώρα που μια συμμορία επίορκων πολιτικών προσπαθεί να την κάνει μικρή, εξαθλιωμένη, χωρίς εαυτό, χωρίς υπόληψη, ένα προτεκτοράτο ξένων οικονομικών συμφερόντων.
Αυτή την χώρα, που με δική σας συμβολή προστρέχετε να περιβάλετε με προστατευτισμό στο όνομά της και να νομιμοποιήσετε  της πράξεις της συμμορίας των πατριδοκάπηλων, εθελόδουλων νενέκων του νέου δωσιλογισμού και της εθνικής προδοσίας.

Δεν είδα σε σας καμία σπουδή αυτεπάγγελτης δίωξης εναντίων των αισχροκερδώντων σε βάρος της τσέπης των εργαζομένων πολιτών αυτής της χώρας.

Δεν σας είδα όταν καταπατάται από την Κυβέρνηση-Κράτος το δικαίωμα της ιδιοκτησίας, όπως είναι ο μισθός και τα εισοδήματα των εργαζομένων και οι περιουσίες που αποκτήθηκαν από αυτά, που κατά παράβαση του συντάγματος νομοθετεί εναντίον η συμμορία των κυβερνώντων κατ’ εντολή της τρόϊκας, να διατάσσετε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση των αδικημάτων καταπάτησης της ιδιοκτησίας.

Δεν σας είδα, ανεξαρτήτως του επαίσχυντου νόμου προστασίας των επίορκων υπουργών ( περί ευθύνης υπουργών) να απαγγέλλετε  κατηγορία εσχάτης προδοσίας όταν ενέχονται σε μίζες εναντίον της οικονομίας της χώρα και εναντίον της κυριαρχικής αυτοτέλειας της πατρίδας.

Δεν σας είδα να παρεμβαίνετε εναντίον των εταιριών  δημοσκόπησης που ανακαλύπτουν  «ευρήματα» και κατασκευάζουν εφευρήματα και στοχεύουν στην χειραγώγηση του αυτόβουλου των πολιτών.
Πως είναι δυνατό το 75% των πολιτών να βρίσκονται σφόδρα απέναντι στην Κυβέρνηση, το μνημόνιο, τα οικονομικά μέτρα και ταυτόχρονα να μην θέλουν να αλλάξει το υπάρχον πολιτικό σύστημα εξαναγκασμού, ληστρικής εκμετάλλευσης, υποθήκευσης και ξεπουλήματος της χώρας;
Αν διαθέτετε όντως επιστημονική κρίση και οξυδέρκεια, βλέποντας αυτήν την κραυγαλέα αντίθεση της θέλησης των πολιτών, θα παρέμβαιτε  διατάσσοντας επείγουσα προκαταρτική εξέταση για εξαπάτηση και χειραγώγηση των πολιτών ή οι εντολείς σας ( εκείνοι που σας διόρισα στην θέση που κατέχετε) εξυπηρετούνται και το «Εθνικό συμφέρον» επιτρέπει, αν δεν σας επιβάλει, να κάνετε την πάπια; 

Δεν σας είδα, να διατάσσετε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την υπερχρέωση και τον Τραπεζικό υπερδανεισμό  των κομμάτων, όταν γνωρίζετε ότι τα κόμματα δεν παράγουν προϊόντα που τα πωλούν στην αγορά, και γεννάται το ερώτημα από πού προκύπτει ότι θα έχουν έσοδα που θα αποπληρώσουν τα υπέρογκα δάνεια τους;

Επειδή νοιάζεστε για αυτήν την κακόμοιρη οικονομία και το Κράτος μας και έχετε ευαισθησίες απέναντι σε όσους δολίως πράττουν κατά ποικίλο τρόπο εναντίον της και επειδή με προβληματίζει αυτή η περίεργη ευαισθησία σας, μέχρι που εξαντλείται;
Ποια είναι δηλαδή τα όρια που δεν σας επιτρέπετε να ξεπεράσετε ώστε να μην τίθενται εκτός προστασίας των παρεχομένων σε εσάς προστασία, δοσίλογων και προδοτών αυτής της χώρας. Της Πατρίδας μου, της Πατρίδας σας.

Κυρία Ράϊκου, εγώ είμαι εδώ .
Με αυτόν τον τρόπο υπερασπίζομαι την Πατρίδα μου και τιμώ τους προγόνους μου.
Τιμώ το αίμα και τον αγώνα του παππού μου που στρατολογήθηκε 18 χρονών  στο πόλεμο του 20 - 22.
Με αυτό τον τρόπο υπερασπίζομαι τους αγώνες μου για την δημοκρατία και τα δικαιώματα των εργαζομένων που υπηρέτησα είτε ως Αντιπρόεδρος του ΕΚ Θήβας, είτε ως Αντιπρόεδρος της ΟΒΕΣ, είτε ως εκπρόσωπος των Ασφαλισμένων για μια 10ετία στο Δ.Σ. ΙΚΑ.
Με αυτό τον τρόπο αγωνίζομαι εναντίον της συμμορίας των κυβερνώντων και εναντίον των υποστηρικτών τους.
Τέλος, με αυτό τον τρόπο μάχομαι και αντιστέκομαι εναντίον όλων όσων με τις θέσεις που κατέχουν και με τις πράξεις τους υποβοηθούν το διασυρμό της χώρα, την υποδούλωση της στα οικονομικά συμφέροντα, στην πατριδοκαπηλία, στην χειραγώγηση και τρομοκράτηση του Ελληνικού Λαού, στην μετατροπή της χώρας σε μόνιμο και διαρκές προτεκτοράτο οικονομικών συμφερόντων.

Εγώ είμαι εδώ κ. Ράϊκου!!!

Βαγγέλης Κωνσταντίνου
Μόνιμος κάτοικο Δηλεσίου.  
Ιδιοκτήτης των ιστοσελίδων:
Agistri-doloma  & Πολιτικοί διάλογοι για τον Σοσιαλισμό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου