Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Να ζήσουμε, να μας ….θυμόμαστε

Μη καταβολή της 5ης δόσης θα σήμαινε κατά πάσα πιθανότητα χρεοκοπία, δηλώνει ο Πρωθυπουργός, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής».

Η βασική αρχή δραστηριοποίησης της Παγκόσμιας Κεντρικής Τράπεζας και του Δ.Ν.Τ., είναι: επιλέγουμε μια σειρά από χώρες με χαμηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, αδυναμίες στην δημιουργία δυναμικής οικονομίας, με μεγάλο εξωτερικό χρέος και με μια σειρά παραγόντων που συναινούν στην υπανάπτυξη της και στην διαιώνιση παραγόντων και συντελεστών που καθιστούν κάθε φορά ετοιμόρροπη την βασική της δομή ανάπτυξης.
Στην συνέχεια επιφορτίζουμε με νέα δάνεια και ληστρικούς όρους, με χρηματισμό του πολιτικού προσωπικού, με «ανάδειξη» στελεχών του πολιτικού προσωπικού και της οικονομίας σε σημαντικούς θώκους παγκόσμιας αίγλης, επενδύουμε κεφάλαια χαμηλής αξίας  σε τομείς μικρού ρίσκου και μεγάλης κρατικής αρωγής, επενδύουμε αρκετά κεφάλαια στην δημιουργία εσωτερικών και εξωτερικών κινδύνων, βομβαρδίζουμε τις αντοχές της οικονομίας τους με οπλικά πανάκριβα συστήματα και έλεγχο των ένοπλων δυνάμεων τους, προσαρτούμε τις χώρες αυτές σε παγκόσμιους μηχανισμούς ελέγχου, με την επίκληση φανταστικών κινδύνων και φανταστικών σεναρίων οικονομικής ανάπτυξης και ευημερίας και κάνουμε τόσα όσα χρειάζονται ώστε να τις οδηγήσουμε στην χρεοκοπία και στην αρπαγή όλων των πλουτοπαραγωγικών τους πηγών, αφού θα έχουμε δημιουργήσει ένα τρομακτικό χάος που θα διαπερνά ολάκερη την Κοινωνία τους, το Κράτος, τους θεσμούς τους, το πολιτικό τους σύστημα, τις δομές τις οικονομίας τους.

Η Ελλάδα του σήμερα, που αποτελεί ένα καλοσχεδιασμένο σενάριο του χθες, αποτελεί ένα ακόμα τρανταχτό παράδειγμα της δύναμης και της εξουσιαστικής επιρροής των πιο δυναμικών μηχανισμών τους Δυτικού κεφαλαίου, που χρόνια τώρα δραστηριοποιείται στην εφεύρεση τρόπων και σχεδιασμών εκβιαστικής μονοκρατορίας πάνω σε αδύναμα κράτη και λαούς, ώστε από την μια να διατηρεί τα κράτη και τους λαούς αυτούς αδύναμους και εξουθενωμένους και από την άλλη να ασκεί υπέρ-εκμεταλλευτική δράση μέσω της οποίας θα δημιουργεί συσσώρευση κεφαλαίου χαμηλού κόστους και ρίσκου και να διαμορφώνει συγκεκριμένους τύπου αγορών απορρόφησης αυτών των παραγόμενων κεφαλαίων. 
Η περίπτωση της χώρας μας, όπως και όπου αλλού είχαμε παρέμβαση του ΔΝΤ, είναι το νέο παράδειγμα και το πρώτο στο επίπεδο της Ευρώπης, όπου οι μελετητές των τάσεων της παγκόσμιας οικονομίας και της κοινωνιολογίας της επέκτασης ή της εξάρτησης, δεν θα ανατρέχουν στην μελέτη των χωρών της Λ. Αμερικής, αφού θα έχουν ένα κοντινό και πολύ πιο σύγχρονο παράδειγμα.
Τα κεφάλαια που πρόκειται να επενδυθούν στην χώρα μας θα είναι κεφάλαια που βρίσκονται στην κόκκινη γραμμή, μικρός όγκος, μηδενικού ρίσκου, και κρατικής αρωγής.
Αυτό, από το Πολιτικό και οικονομικό προσωπικό της χώρας μας, αποκαλείται " Επένδυση" και "Ανάπτυξη"


Παρακολουθώντας την πρακτική του ΔΝΤ στις άλλες χώρες, όπως στον παλιό προνομιακό χώρο της Λατινικής Αμερικής και ασιατικών χωρών, στο τέλος της προσφερόμενης «βοήθειας» , «ανακάλυπτε» ανυπέρβλητα εμπόδια ή έθετε «ανυπέρβλητα» εμπόδια για να επιφέρει το τελευταίο θανατηφόρο χτύπημα της «βοήθειας» στο Κράτος που είχε προσφύγει σ’ αυτούς.
Η χρεοκοπία της χώρας μας θα επέλθει αφού υλοποιηθεί πρώτα, πλήρως και κυριολεχτικά,  ο σχεδιασμός διάλυσης της κυριαρχίας   και οικονομικής αυτοτέλειας.
Πρώτα θα ολοκληρωθεί ο κύκλος καταστροφής με την απεμπόληση όλων των πηγών πρωταρχικής συσσώρευσης, θα εκποιηθούν με τιμές και όρους ΔΝΤ και τρίτων ολάκερες οι υποδομές καθώς και οι βάσεις που εδράζεται η ανεξαρτησία, η ελευθερία, η οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΊΟ.

Η χρεοκοπία έχει προαποφασισθεί και η έναρξη , μετά τις δοκιμές που γνωρίσαμε,  της τελευταίας πράξης δρομολογήθηκε από τον επιτετραμμένο της τρόικας σε ρόλο Πρωθυπουργού κ. Παπανδρέου, με την δήλωση – τρομοκρατία:  «Μη καταβολή της 5ης δόσης θα σήμαινε κατά πάσα πιθανότητα χρεοκοπία»

Το ευθυνόφοβο Πολιτικό Προσωπικό και η ηγεσία τους, Σαμαράς, Καρατζαφέρης, Τσίπρας, Κουβέλης, Ντόρα, με την ουρά στα σκέλια και την λεοντή ανά χείρας, μόλις έκραξεν πρόσκληση υποταγής ( συναίνεση) ο Μέγας των τροϊκανών εκποιητής όποιας αξιοπρέπειας μας έχει απομείνει σαν λαός, σαν Έθνος, σαν Κράτος, κ. Παπανδρέου, έτρεξαν να δηλώσουν τα σέβη τους κραδαίνοντας την λεοντή του προστάτη του λαού και της χώρας.

Να ….ζήσουμε, να μας …. Θυμόμαστε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου